Eerste try-out PYOP

De eerste try-out van Pimp Your Online Profile zit er op. Het was ontzettend leuk. Voor ons als organisatoren is het geweldig om de resultaten te zien en voor de deelnemers omdat ze zo enthousiast waren.

Een deelnemer vertelt:

Afgelopen week heb ik de workshop “pimp your online profile” gevolgd. Ik was zeer sceptisch omdat ik dacht dat ik het een en ander voor elkaar had op internet. Maar na 20 minuten was ik totaal verrast over de tips die ik mocht ontvangen. Allemaal kleine dingen die een grote impact hebben om gevonden te worden op internet. Zoekwoorden en doelgroepen werden beter bepaald. Teksten werden kritisch bekeken en er werden leuke voorstellen gedaan.  Linkedin profiel werd aangepast.
Naast een goede sfeer was het een goede leer en werk dag. Een echte aanrader. Ik voel me pimp lekker en totaal bij!!!!.

Ron Groot van  PNAW.nl

Vooral de filmmaakster Laura Elsman deed veel stof opwaaien. Ze begon meteen met het laten zien van goede power pitch-films en deelde een formulier uit waarbij je in één zin moest omschrijven wie je was en wat je deed. Erg goed om over na te denken. Bij de vraag: “wat vind jij het mooiste aan je werk en hoe help je je klanten daarmee?” begonnen verschillende ogen te glimmen. Het is geweldig om ondernemers te zien die zo veel passie voor hun vak en klanten hebben.