PYOP bedrijfsworkshop

Donderdag 26 mei vond er weer een workshop van Pimp Your Online Profile plaats, op een nieuwe locatie dit keer: Amsterdam Connected in Zuidoost, een bedrijfsverzamelgebouw voor ondernemers en zzp’ers. Er zijn compleet ingerichte kantoren met whiteboards, airco en niet te vergeten: goeie koffie! Hier werken is een echte aanrader, al was het wat rommelig aan het einde van de middag omdat er hier en daar geklust werd; dat zijn kinderziektes. Verder is de heerlijk lunch die door twee dames in de kantine beneden ter plekke werd bereid, het vermelden waard.

Pimpsessie26mei
Omdat er dit keer twee deelnemers waren, was de groep pimpers zelf ook minder voltallig aanwezig. Het had weinig effect, zoals gewoonlijk werd er hard gewerkt door zowel de pimpers als de deelnemers. Na de presentatie over online aanwezigheid en een korte introductie deed Jennifer Delano haar verhaal over PR. Dat kon dit keer goed worden toegespitst op de deelnemers, die namelijk ook nog eens bij hetzelfde bedrijf werken!

Na de sessies met tekstschrijver en redacteur Florence van Textfloor en aanpassingen aan de website door Honeydew, was het s’ middags alweer tijd om foto’s te laten maken. Renate maakte dankbaar gebruik van het schitterende licht in de grote hal beneden. Roeselien deed daarna met beide heren een intensieve sessie om het verhaal voor hun pitch scherp te krijgen, vrij snel was het al weer tijd deze op video op te nemen. Tot slot vertelde Bendert een kort verhaal over het gebruik van sociale media en was ook deze workshop weer tot een einde: weer een geslaagde editie.