Den Haag Werkt!

Pimp Your Online Profile is aanwezig op Den Haag Werkt!

Nog enkele plaatsen beschikbaar Den Haag Werkt! Unieke kans voor werk(gev)end Den Haag

Bent u op zoek naar het talent van morgen? Krijgt u uw vacatures niet vervuld? Of wilt u weten hoe u werkgever van de toekomst wordt? Kom 21 maart naar de eerste editie van Den Haag Werkt! in het World Forum. Schrijft u zich vandaag nog in.

Den Haag Werkt! is hét werkgeversevent waar werkgevers, ondernemers en professionals van de overheid en de onderwijswereld de krachten bundelen om de arbeidsmarkt te versterken. De economische groei stelt werkgevers voor nieuwe uitdagingen. In verschillende sectorenis veel extra personeel nodig. Hoe komt u aan de juiste mensen en hoe kunt uw organisatie blijven groeien?

Niet alleen samenwerking is essentieel, ook inzichten in de laatste HR-trends zijn nodig om de regionale arbeidsmarkt te versterken. Den Haag Werkt! biedt daarom podium aan topsprekers en experts.

Een kleine greep uit de line-up:

 • Albert Martens is (inter)nationaal HR-manager bij IKEA en verbonden aan het onderzoek Future world of working in IKEA. Tijdens het Ondernemersontbijt spreekt hij over de impact van digitalisering, technologie en robotisering. Hij gaat in op het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen en hoe dit de aantrekkingskracht van organisaties op nieuw talent kan vergroten. Hoe houdt u uw personeel gemotiveerd en competent? Martens geeft het antwoord.
 • Monique van Beem, praktijkbegeleider s-Heerenloo, en Evelien Bakker-Blom, directeur Employability Defensie, spreken over een bijzondere samenwerking tussen defensie en de zorg. Wat levert deze uitwisseling op voor werknemers en werkgevers? Een inkijkje in een uniek experiment waar andere sectoren van kunnen profiteren. Van Beem en Bakker-Blom spreken over de win-win-win.
 • Richard van Hooijdonk is trendwatcher en veel gevraagd gast op radio en televisie. Van Hooijdonk is een energieke spreker die zijn publiek weet te verroeren. [BH(1] Met zijn internationaal researchteam onderzoekt hij de impact van onder meer zelfrijdend vervoer, Internet of Things, blockchain en neurotech op verschillende sectoren[BH(2] . Mis deze ervaring niet en profiteer van de toekomstvisie van Van Hooijdonk.

Workshops

In de middag kiest u uit een breed aanbod van workshops en deelsessies.

 • Raakt u aanstormend talent met uw marketing en personeelswerving? Onderzoeksbureau YoungWorks weet als geen ander wat jongeren beweegt en interesseert. Profiteer van hun kennis op het terrein van jongerencommunicatie.
 • Met een Chief Happiness Officer zet ecommercebedrijf Experius vol in op medewerkertevedenheid. En naar tevredenheid: een hogere klanttevredenheid en meer omzet. Iets voor uw organisatie?
 • De werkdruk is hoog. Er wordt veel gevraagd. Ook van uw personeel. Hoe voorkomt u dat medewerkers in een burnout belanden? Zorg voor minder stress op de werkvloer en bezoek de workshop van de Burn-out Poli.

Maak een match

Den Haag Werkt! verwelkomt (bijna) afgestudeerde mbo’ers en hbo’ers die zich oriënteren op de arbeidsmarkt. Tussen 14.00 en 16.00 uur krijgt u de gelegenheid om in de speciale Student Lounge kennis te maken met het talent van morgen. Wie weet komt u tot een match en treft u uw nieuwste medewerker.

Tijdens Den Haag Werkt! wordt ontmoeting, inspiratie en debat afgewisseld met concreet zakendoen. Schrijft u zich vandaag nog in voor Den Haag Werkt! en kies uit de volgende programma-onderdelen:

 • Ondernemersontbijt Den Haag (08.00 – 09.45 uur)
 • Ondernemersplein (10.00 – 17.00 uur)
 • Lancering van eerste editie Den Haag Werkt!: de tafelsessies (vol) (10.00 – 12.00 uur)
 • Masterclasses en werkateliers (13.30 – 15.45 uur)
 • Netwerkborrel (16.00 – 17.00 uur)

Het volledige programma vindt u hier. Het World Forum is gevestigd op het Churchillplein 10 in Den Haag.

Den Haag Werkt! is een initiatief van The Economic Board The Hague, Rabobank regio Den Haag, gemeente Den Haag en World Forum in parterschap met MKB Den Haag, VNO-NCW West.