Roeselien jurylid bij Zapp battle

Sinds een aantal weken is Roeselien Wekker jurylid bij Zapp Magic Battle.  Samen met Guyllaume Wibowo (3e bij Nederlands jeugdkampioenschap Goochelen) beoordeelt ze goochelprestaties van deelnemers die per aflevering een goocheltruc leren en opvoeren. Als presentatiecoach is Roeselien helemaal in haar element in deze rol.

Wie eigent zich de kunst van het goochelen het beste toe en mag zich uiteindelijk de winnaar van de Zapp Magic Battle noemen? Ga kijken op Zapp (ook voor oudere jongeren erg leuk :-))! Te zien vanaf 9 november elke werkdag om 18:10 uur op NPO Zapp!

Van oorsprong is Roeselien theaterartieste en danseres, ze stond ruim 20 jaar op het podium. Mede met deze kennis en vaardigheden startte ze in 2011 met Pitch You!  Een bedrijf voor trainingen en coaching op het gebied van spreken, presenteren en pitchen.

Het is haar missie om ondernemers te laten inzien dat elke presentatie begint bij jezelf. Zeker in deze nieuwe tijd en de technologische veranderingen is de noodzaak jezelf over het voetlicht te krijgen een must! Jij ben de persoon die kan spreken vanuit passie en authenticiteit over zijn werk. Mensen werken nog altijd het liefst met mensen dus laat zien wie je bent en waar je voor staat!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *