Ons team

Machiel Koppels

Machiel Koppels

Concept- en copywriter

Machiel is concept- en copywriter met een uitgebreide ervaring bij zowel opdrachtgevers als reclamebureaus. Hij vertaalt jouw producten en diensten naar in te vullen beloftes onder het motto ‘Houd communicatie eenvoudig, het brein heeft weinig geduld’.

Niels den Haan

Niels den Haan

Fotograaf

Niels is zowel in portretfotografie als in productfotografie gespecialiseerd.

Winston Sawat

Winston Sawat

Video expert

Winston Sawat (1980) maakt videoproducties, zoals bedrijfsreportages en promovideo’s, voor de zakelijke markt. Sinds 2010 brengt hij met zijn eigen bedrijf WS Works beelden tot leven voor een inmiddels flinke klantenkring.

Renate Buschman

Renate Buschman

Fotograaf

Renate Buschman is gespecialiseerd in portret- en reportagefotografie. Ze heeft samen met Sandra Hartgerink het bureau Blinkfotografie. Bij Blinkfotografie kan je ook terecht voor castingfotografie en fotografiecursussen voor beginners.

Jitske Naberman

Jitske Naberman

Online marketing & e-commerce

Mijn passie is internet. Ik ben gespecialiseerd in WordPress, online marketing en e-commerce.

Jennifer Delano

Jennifer Delano

Public Relations expert

Jennifer Delano is de eigenaar en oprichter van PR bureau: DelanoPR. Mijn visie is dat heel veel mensen een fantastisch product of bedrijf hebben, maar niet altijd dit durven te uiten. Bij een goed product of dienst hoort een positief promotioneel verhaal en iemand die op dagelijkse basis dit deelt aan iedereen die het wil horen!

<span>B</span><span>e</span><span>n</span><span>d</span><span>e</span><span>r</span><span>t</span><span> </span><span>F</span><span>e</span><span>e</span><span>n</span><span>s</span><span>t</span><span>r</span><span>a</span>

Bendert Feenstra

Development expert

Specialisatie is WordPress, Joomla en het programmeren en coderen van nieuwe innovatieve ideeën.